Author Topic: Wagster Mod 1.5 for Artillery Genius  (Read 633 times)

linsenpago

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Wagster Mod 1.5 for Artillery Genius
« on: May 27, 2020, 09:42:49 AM »
Hi!

I installed today your firmware out of version 1.5 so that i can use my BLtouch.

But now i have a lot of busy entries on the terminal of octoprint... it looks like this:

Recv:  T:215.36 /220.00 B:79.54 /80.00 @:52 B@:9 W:9
Recv: echo:busy: processing
Recv:  T:214.69 /220.00 B:79.56 /80.00 @:58 B@:8 W:9
Recv:  T:214.53 /220.00 B:79.47 /80.00 @:59 B@:13
Recv:  T:214.53 /220.00 B:79.47 /80.00 @:59 B@:13 W:9
Recv: echo:busy: processing
Recv:  T:214.61 /220.00 B:79.56 /80.00 @:57 B@:9 W:9
Recv:  T:214.38 /220.00 B:79.55 /80.00 @:60 B@:10
Recv:  T:214.38 /220.00 B:79.55 /80.00 @:60 B@:10 W:9
Recv: echo:busy: processing
Recv:  T:214.53 /220.00 B:79.55 /80.00 @:59 B@:11 W:9
Recv:  T:215.00 /220.00 B:79.58 /80.00 @:55 B@:10
Recv:  T:215.00 /220.00 B:79.58 /80.00 @:55 B@:10 W:9
Recv: echo:busy: processing
Recv:  T:215.68 /220.00 B:79.62 /80.00 @:50 B@:9 W:9


do you have any ideas why this is now happening?

I also see that the movement of the printhead is not so smooth as before... it stutters...

Any ideas?

greetings,
Alexander

linsenpago

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Wagster Mod 1.5 for Artillery Genius
« Reply #1 on: May 27, 2020, 10:30:53 AM »
I now printing the first object with the new firmware and with well tuned settings out of cura... and it turns out awful.. :-(

Did i miss something or is there so much different to the stock firmware?

daldridge

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Wagster Mod 1.5 for Artillery Genius
« Reply #2 on: September 06, 2020, 01:31:02 AM »
My print looks the same after completing the upgrade. Did you ever find a fix?